Fratelli Bar & Deli


Fratelli Bar & Deli, beläget i det nyöppnade hotellet Fratelli mitt i centrala Karlstad, erbjuder mer än bara en vanlig matdestination. Det är en plats där smaker möts och skapar minnen för gästerna. Med ett varierat utbud som tillfredsställer alla smaker, oavsett om det är krispigt bröd, deras unika flatbread som de envisas med att inte kalla pizza, ett elegant glas vitt vin eller en uppfriskande cocktail, finns det något för alla cravings.

Gästfriheten sträcker sig från morgon till sen kväll, och oavsett om man väljer att njuta av atmosfären inomhus eller utomhus i solen, är upplevelsen på Fratelli Bar & Deli en som inte glöms i första taget. Med sitt fokus på att erbjuda något annorlunda och utan dogmer och måsten, är flatbreads är en av deras signaturrätter - toppade med smakrika ostar, tunna skivor tomat och basilika, är de något som gästerna inte får missa.
Telefon

Adress
Drottninggatan 17
652 25 Karlstad


Uppdatera den här sidans information
Om du representerar Fratelli Bar & Deli kan du uppdatera den här sidans information kostnadsfritt. Skicka ett mail till info@restaurangerikarlstad.se med dina uppgifter för att skapa konto.

Recensera Fratelli Bar & Deli

(kommer inte att visas)
 

Nyheter


2024-05-13
Nya salladsbaren Lillängen öppnar i Karlstad

Lillängshamnens Fiskrökeri expanderar med en ny salladsbar på Bogsprötsg... Läs mer


2024-05-03
Karlstad International Food Festival 2024

Den Internationella matmarknaden International Food Festival gör sitt efterlängtade sto... Läs mer


2023-12-06
Julbord i Karlstad

I Karlstad finns det ett brett utbud av olika julbord för företag och pri... Läs mer


Fler nyheter