Isola


Restaurangen Isola är belägen på ovanvåningen av det nya hotellet Fratelli i centrala Karlstad. Isola erbjuder en atmosfär som för tankarna till sydligare breddgrader med sina fontäner, växter och glas. Under vintern bjuder restaurangen på en intim och mysig känsla, medan sommaren förvandlar den till en ännu större upplevelse med en härlig uteservering där man gärna stannar upp och njuter länge. Isola, som beskrivs som hotellets småbusiga kusin från Rivieran, tar gästerna med på en smakresa genom Atlantkustens landskap med inspiration från Frankrike och kanske även Spanien. Restaurangen fokuserar på att erbjuda vin från mindre vinbönder och unga vinmakare som delar deras passion för att utforska och bevara naturliga smaker.

På Isola är menyn uppdelad i kategorier som kallt, varmt och sött istället för traditionella förrätter och varmrätter. Menyn är enklare och mer organiskt orienterad, med influenser från både Frankrike och Spanien men med restaurangens egna twist, med tanke på att de befinner sig i Värmland.
Telefon

Adress
Drottninggatan 17
652 25 Karlstad


Uppdatera den här sidans information
Om du representerar Isola kan du uppdatera den här sidans information kostnadsfritt. Skicka ett mail till info@restaurangerikarlstad.se med dina uppgifter för att skapa konto.

Recensera Isola

(kommer inte att visas)
 

Nyheter


2024-05-13
Nya salladsbaren Lillängen öppnar i Karlstad

Lillängshamnens Fiskrökeri expanderar med en ny salladsbar på Bogsprötsg... Läs mer


2024-05-03
Karlstad International Food Festival 2024

Den Internationella matmarknaden International Food Festival gör sitt efterlängtade sto... Läs mer


2023-12-06
Julbord i Karlstad

I Karlstad finns det ett brett utbud av olika julbord för företag och pri... Läs mer


Fler nyheter