Pepa Deli Karlstad


Karlstads nyaste tillskott, Pepa Deli, har nyligen öppnat sina dörrar och bjuder in gästerna på en kulinarisk resa.

Med en unik kombination av personlighet, miljömedvetenhet, lekfullhet och överkomliga priser, lovar Pepa Deli att erbjuda en matupplevelse som skiljer sig från mängden.

Restaurangen är belägen på Tingvallagatan 15 i Karlstad och kan nås på telefonnummer 054-150 154. Med sin premiär i staden ser Pepa Deli fram emot att välkomna både lokalbefolkningen och besökare för att uppleva vad de har att erbjuda.

Pepa Deli bygger sitt varumärke kring fyra kärnvärden:

  • P (Personality): Restaurangen strävar efter att ha en egen unik personlighet, vilket återspeglas i både maten de serverar och atmosfären de skapar.
  • E (Environment): Miljömedvetenhet är centralt för Pepa, vilket innebär att de tar hänsyn till miljön i allt de gör, från ingrediensval till restaurangens drift.
  • P (Playful): Lekfullhet är en annan viktig aspekt av Pepa Deli´s identitet. Gästerna kan förvänta sig överraskande smakkombinationer och en rolig atmosfär.
  • A (Affordable): Trots sin höga kvalitet och unika erbjudande, strävar Pepa efter att hålla sina priser överkomliga för alla.

Om du är i Karlstad och letar efter en ny och spännande matupplevelse, kan Pepa Deli vara det perfekta stället att besöka. Med sitt fokus på kvalitet, miljö och lekfullhet, erbjuder de en unik twist på traditionell restaurangmat.

Meny

Här är en titt på några av höjdpunkterna från deras meny:

Frukost och Brunch:

Bloody Royale: Pocherat ägg, kallrökt lax och blodgrape-hollandaise på English muffin. You Sexy Thing: Acaibär, granola och krämig yoghurt. Daddy Cool: Kaneläpple, granola och krämig yoghurt.

Mackor:

Los Pollos: Grillad kyckling, bacon, parmesancrème, sallad, tomat och rödlök på rostat surdegsbröd. Cheese Guevara: Grillad ost, mixad sallad, aioli, tomat och rödlök på rostat surdegsbröd.

Sötsaker:

American Pancakes: Serveras med olika tillbehör som lönnsirap, brynt smör, färska bär och Nutella. French Toasts: Ett klassiskt val för den sötsugne.

Sallader:

Julius: Grillad kyckling, bacon, krutonger, parmesan, caesardressing och romansallad. Cleopatra: Charkuterier, oliver, kryddolja, tomat, gurka, isbergssallad och lök.

Pizza:

Palermo: San Marzanotomat, vannameiräkor, citronaioli och krispig grönkål. Bologna: San Marzanotomat, tryffelsalami, tunnhyvlade champinjoner och ruccola.

Pasta:

Bolognese: Kryddad vegofärs, långkokt tomatsås och basilika. Arrabiata: Arrabiatatomatsås, basilika och parmesan.

Bowls:

Spicy Tofu: Tofu med chilipickles, sushiris, picklad rödkål, mango, gurka, sojabönor, rostad pumpa och rostad sötpotatis. Salmon Gari: Rökt lax med ingefära, sushiris, picklad rödkål, mango, gurka, sojabönor, rostad pumpa och rostad sötpotatis.

Denna meny ger en inblick i den mångfald av smaker och rätter som Pepa Deli erbjuder. Oavsett om du är sugen på en klassisk frukost, en fyllig sallad, en läcker pizza eller en smakrik bowl, har Pepa Deli något för alla smaklökar.


Besök Pepa Deli Karlstad's webbsidaTelefon
054-150 154

Adress
Tingvallagatan 15
652 25 Karlstad


Uppdatera den här sidans information
Om du representerar Pepa Deli Karlstad kan du uppdatera den här sidans information kostnadsfritt. Skicka ett mail till info@restaurangerikarlstad.se med dina uppgifter för att skapa konto.

Recensera Pepa Deli Karlstad

(kommer inte att visas)
 

Nyheter


2024-05-13
Nya salladsbaren Lillängen öppnar i Karlstad

Lillängshamnens Fiskrökeri expanderar med en ny salladsbar på Bogsprötsg... Läs mer


2024-05-03
Karlstad International Food Festival 2024

Den Internationella matmarknaden International Food Festival gör sitt efterlängtade sto... Läs mer


2023-12-06
Julbord i Karlstad

I Karlstad finns det ett brett utbud av olika julbord för företag och pri... Läs mer


Fler nyheter