Restaurang Cava 42


Cava 42 är en boqueria som du kommer till när andan faller på. Här kan du äta och dricka utan att behöva planera ditt besök långt i förväg. Är alla bord upptagna är du välkommen att softa i baren i väntan på ett ledigt bord, det tar oftast inte så lång tid

Innanför de gamla tegelväggarna vid gjuteribackens slut hittar du Cava 42. Vi har bevarat så mycket som möjligt av de gamla verkstadslokalerna för att skapa en genuin och levande atmosfär. Här blandas den spanska smårätterskulturen med värmländska råvaror och rätter. Drycken fokuserar kring cava, men det finns självklart andra spännande viner, ölsorter och drinkar. Förr samlades arbetarna i gjuteriet, nu har vi skapat en ny typ av mötesplats. En boqueria. För att vara säker på att få bord till en viss tid i vår boqueria går det utmärkt att ringa och boka i förväg. Ni är också självklart varmt välkomna att titta förbi när ni har lust, vore det för tillfället fullt umgås vi gärna med er i baren medan ni väntar på ert bord. Och i vår bar är det perfekt att börja med ett glas cava, en cocktail, en kall öl eller ett elegant rödvin. Att vänta på bord hos oss går fortare än man tror. Rätt vad det är knackar någon av oss dig på axeln och visar dig ditt bord, i samma stund som du inspireras av den härliga atmosfären. Menyn består av spanska smårätter och drycken kretsar kring spansk cava och spännande ölsorter.


Besök Restaurang Cava 42's webbsida

Besök Restaurang Cava 42's facebooksida

Besök Restaurang Cava 42's instagramsida


Telefon
054-22 22 10

Adress
Karlagatan 42
652 23 Karlstad

  •  Á la carte
  •  Bordsbokning

Uppdatera den här sidans information
Om du representerar Restaurang Cava 42 kan du uppdatera den här sidans information kostnadsfritt. Skicka ett mail till info@restaurangerikarlstad.se med dina uppgifter för att skapa konto.

Recensera Restaurang Cava 42

(kommer inte att visas)
 

Nyheter


2020-03-04
Oliven öppnar sin tredje restaurang i Karlstad

Oliven som har restauranger på Våxnäs och i Stadsträdgården öppnar i dagarna upp sin tredje... Läs mer


2020-02-15
Snart öppnar ett nytt matkoncept i Karlstad - The Chow Chase

Snart öppnar ett nytt matkoncept i Karlstad, The Chow Chase.

The Chow Chase ä... Läs mer


2019-11-01
Street Friends Karlstad byter namn till Grit Kitchen

Hamburgerrestaurangen Street Friends som har två populära restauranger i Mitt i City o... Läs mer


Fler nyheter