Vicino


Restaurangen Vicino är den huvudsakliga restaurangen på det nyöppnade hotellet Fratelli i centrala Karlstad. Beläget i hjärtat av hotellet, strävar Vicino efter att erbjuda gästerna en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga. Med inspiration från städer som Rom, Paris och det charmiga Karlstad, samt med en passion för mat och vin, är restaurangen dedikerad till att skapa minnesvärda kvällar för alla sina besökare.

Deras filosofi kretsar kring det moderna italienska köket, eller som de själva beskriver det, Neo-Italienskt. För dem är orden inte det viktigaste, utan det som verkligen räknas är gästernas upplevelse under kvällen. De betonar balans, både i livet och på tallriken samt i glaset. Med en vinlista bestående av cirka 500 flaskor strävar de efter att erbjuda något för alla, oavsett tidigare erfarenheter av vin.

Restaurangen betonar att de erbjuder gastronomiska upplevelser utöver det vanliga. Deras mat är inte bara en smakupplevelse utan också en resa genom lokala och internationella råvaror. De värdesätter ärlighet i matlagningen och föredrar lokala produkter så långt det är möjligt. När vädret tillåter använder de värmländska grönsaker, kött från Finnmarken och ostron från västkusten för att skapa en komplett matupplevelse. För restaurangen är varje måltid en möjlighet att presentera det bästa av det bästa och ge gästerna en smakfull och minnesvärd upplevelse.
Telefon

Adress
Drottninggatan 17
652 25 Karlstad


Uppdatera den här sidans information
Om du representerar Vicino kan du uppdatera den här sidans information kostnadsfritt. Skicka ett mail till info@restaurangerikarlstad.se med dina uppgifter för att skapa konto.

Recensera Vicino

(kommer inte att visas)
 

Nyheter


2024-05-13
Nya salladsbaren Lillängen öppnar i Karlstad

Lillängshamnens Fiskrökeri expanderar med en ny salladsbar på Bogsprötsg... Läs mer


2024-05-03
Karlstad International Food Festival 2024

Den Internationella matmarknaden International Food Festival gör sitt efterlängtade sto... Läs mer


2023-12-06
Julbord i Karlstad

I Karlstad finns det ett brett utbud av olika julbord för företag och pri... Läs mer


Fler nyheter